Vernieuwde ‘werken bij uwv-site’ gelanceerd

geplaatst op 25 maart 2014

Onlangs is de vernieuwde subsite van uwv.nl ‘Werken bij UWV’ gelanceerd. De site ondersteunt UWV bij de arbeidsmarktcommunicatie. Deze vacatures zijn er op dit moment voornamelijk voor specifieke beroepen als verzekeringsarts en beleidsadviseur. Vanaf uwv.nl wordt op diverse plekken doorgelinkt naar de site.

De site is opgebouwd uit een aantal delen, waarbij niet alleen de actuele vacatures worden getoond, maar ook de achtergrond van het werken bij UWV. De achtergronden worden per vakgebied verder uitgewerkt: Sociaal medisch, ICT, Arbeidsmobiliteit, Juridisch/economisch, Administratief en Klantcontact. Voor de beeldondersteuning is gebruikgemaakt van foto’s uit de beeldbank van UWV en van speciaal voor deze site geschoten foto’s van UWV’ers

‘Werken bij UWV’ is het eerste onderdeel van uwv.nl dat geheel responsive is. Dat betekent dat de site zich automatisch aanpast aan het apparaat dat de bezoeker gebruikt (tablet, pc, smartphone). Bij de totstandkoming van ‘Werken bij UWV’ zijn ICT, Klant & Service, HRM en Concerncommunicatie betrokken.

Er wordt momenteel gewerkt aan een filmpje (van circa 1,5 minuut) voor op de homepage. Het filmpje zal een korte indruk geven van het werken bij UWV, waarbij een aantal functies wordt uitgelicht. Het filmpje wordt binnenkort toegevoegd.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten