Veel banen in techniek en ICT op Landelijke Banenmarkt

geplaatst op 09 oktober 2014

UWV organiseert vandaag met gemeenten op tientallen locaties de Landelijke Banenmarkt, de grootste banenbeurs van Nederland. Het evenement richt zich in het bijzonder op uitkeringsgerechtigden met een moeilijke arbeidsmarktpositie, zoals 50-plussers en arbeidsgehandicapten. Vooral in de techniek en de ICT zijn bedrijven op zoek naar personeel.

Werkzoekenden kunnen vandaag onder meer terecht op een banenmarkt in de St Bavokerk in Haarlem, deelnemen aan een bootcamp naar werk in Eindhoven en netwerken met werkgevers op een golfbaan in Leeuwarden. Ook worden er bedrijfsbezoeken en speeddates georganiseerd en kan worden meegedaan aan online Facebook- en Twitter-banenmarkten.

WERK 3daagse

De Landelijke Banenmarkt is het sluitstuk van de WERK 3daagse die op dinsdag van start is gegaan. Tijdens deze dagen zijn werkzoekenden met trainingen voorbereid op de ontmoeting met werkgevers. Ze leren hoe ze social media optimaal kunnen benutten bij het solliciteren, hoe een goed cv op te stellen en zichzelf kort en krachtig te presenteren aan werkgevers.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten