UWVMagazine nu ook digtaal

geplaatst op 20 februari 2014

Het eerste digitale nummer van UWVMagazine (voor relaties van UWV) is verschenen. Deze digitale uitgave komt 11x per jaar uit, rond de 20e van de maand. UWVMagazine-digitaal is volgens de meest moderne standaarden ontwikkeld en is met name geschikt voor tablets. Uit onderzoek is gebleken dat deze binnen de doelgroep veel worden gebruikt. De papieren versie blijft daarnaast bestaan, maar de verschijningsfrequentie gaat wel terug van vier naar drie uitgaven per jaar.

Het eerste digitale nummer kent drie thema’s die door verschillende geïnterviewden verder worden uitgediept: de samenwerking tussen UWV en gemeenten, de toekomst van de sociale zekerheid en de rol van de sociale partners.

Vaste onderdelen

UWVMagazine-digitaal kent ook vaste onderdelen: een overzicht van de meest recente cijfers (altijd de laatste ww-cijfers) inclusief uitleg hierover, columns en korte berichten over UWV. Lezers hebben de mogelijkheid artikelen te delen op social media of door te sturen per mail. Verder kunnen zij reageren op vrijwel alle artikelen. Daarmee krijgt het magazine een interactief karakter. Deze ontwikkeling past bij de sterk toenemende behoefte van de doelgroep om digitaal met UWV te communiceren.


Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten