Vanaf 16 september: themaweek ‘Elke ondernemer verdient MVO’

geplaatst op 13 september 2013

Onder de noemer ‘Elke ondernemer verdient MVO’ organiseren regionale WerkgeversServicepunten bijeenkomsten in de week van 16 tot 21 september. Werkgevers krijgen er voorlichting over het opnemen van Wajongers in hun organisatie en over regelingen en voorzieningen.


Tijdens de bijeenkomsten komen verschillende sprekers aan het woord, zijn er workshops en worden praktijkvoorbeelden uitgewisseld. UWV, werkgeversverenigingen zoals VNO-NCW en ‘De Normaalste Zaak’ en CNV Jongeren gaan hierbij het gesprek aan met lokale ondernemers en met medewerkers met een arbeidshandicap. Sociaal ondernemen en de voorgenomen Participatiewet komen hierbij ook aan de orde.

Elke regio biedt een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Zo is er een ondernemersontbijt in Rotterdam, een bijeenkomst in Doetinchem met medewerking van de directeur van voetbalclub De Graafschap met een ‘Meet en Greet’ met Wajongers en zullen in Amersfoort in samenwerking met CNV Jongeren praktijkervaringen worden gedeeld. In Kasteel Woerden spreken SER-kroonlid Hans Kamps en Bert van Boggelen, kwartiermaker van ‘De Normaalste Zaak’ en  in Veghel geeft Start foundation een presentatie over hoe zij werkgevers financieel kunnen ondersteunen bij het in dienst nemen van medewerkers uit de doelgroep.

Werkgevers die meer willen weten over de activiteiten in hun regio kunnen contact opnemen met hun regionale WerkgeversServicepunt.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten