UWV wint Workplace Pride Leadership Award

geplaatst op 11 juni 2013

Gay UWV Pride (GUP), het roze netwerk van UWV, heeft op vrijdag 7 april de prijs voor het meest betrokken netwerk gewonnen tijdens de uitreiking van de Workplace Pride Leadership Awards.


De Workplace Pride Foundation is een samenwerkingsverband van homo-organisaties uit het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid, dat zich inzet voor volledige acceptatie en zichtbaarheid van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders (LHBT) op de werkvloer en in de samenleving. UWV is sinds februari 2011 lid van deze organisatie.

Jury over GUP

De Leadership Award voor ‘most engaged network’ ging naar GUP. Het roze netwerk van UWV is altijd vertegenwoordigd bij evenementen en netwerkbijeenkomsten van zowel Workplace Pride (WPP) als van het Dutch Government Pride Platform (DGPP) waarin overheidsinstanties  zijn verenigd. De bestuursleden leggen daar contacten met andere organisaties en  leveren ondersteuning en een duidelijke bijdrage vanuit hun persoonlijke kwaliteiten.

Ruim drie jaar na de start van GUP zijn zij nu ervaringsdeskundige en treden op als goede ambassadeurs van WPP. Tijdens de uitreiking noemde Boris Dittrich specifiek de grote inzet van GUP bij de organisatie van het onshore programma tijdens de Gay Parade en de interne GUP-nieuwsbrief.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten