UWV prominent aanwezig op MKB-ondernemerscongres Den Haag

geplaatst op 12 juni 2013

UWV is prominent aanwezig op het ondernemerscongres van MKB Nederland op donderdag 13 juni in het World Forum in Den Haag. Bij de plenaire opening wordt Bruno Bruins op het podium verwelkomd als speciale gast en in de middag zendt BNR het radioprogramma 'Zakendoen met...' live uit bij de stand van UWV. Aansluitend is er een zogeheten webinar met MKB-voorzitter Hans Biesheuvel en Bruno Bruins.

UWV is prominent aanwezig op het ondernemerscongres van MKB Nederland op donderdag 13 juni  in het World Forum in Den Haag. Bij de plenaire opening wordt Bruno Bruins op het podium verwelkomd als speciale gast en in de middag zendt BNR het radioprogramma 'Zakendoen met...' live uit bij de stand van UWV. Aansluitend is er een zogeheten webinar met MKB-voorzitter Hans Biesheuvel en Bruno Bruins.

UWV neemt dit jaar deel aan tien regionale ondernemerscongressen van MKB Nederland. Deelname bestaat uit een stand op de beursvloer en inspiratiesessies voor ondernemers. Doel van de activiteiten is om ondernemers te informeren over de mogelijkheden en de voordelen van het in dienst nemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zoals Wajongers en 55-plussers. Belangstellende ondernemers krijgen informatie van accountmanagers van K&S en managers van een van de werkgeversservicepunten. Er vindt geen directe matching plaats,wel worden mogelijke matches verzameld en kort na de beurs wordt weer contact met deze werkgevers opgenomen.

De radio uitzending is live te volgen via bnr.nl of later terug te luisteren op deze site. Het webinar is te volgen via mkb.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten