UWV neemt deel aan Week van de ondernemer

geplaatst op 08 april 2013

UWV neemt deel als kennispartner aan de Week van de ondernemer op 9, 10 en 11 april in het Beatrixtheater in Utrecht.

De Week van de ondernemer is al zestien jaar lang het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland. Er wordt een programma gepresenteerd met inspirerende gasten en topsprekers uit het bedrijfsleven, de politiek, de wetenschap en de media. De deelname van UWV bestaat uit de invulling van een masterclass en UWV heeft een eigen stand op de beursvloer waar ondernemers met al hun vragen terecht kunnen.

De masterclass wordt gegeven door Sandra van Gaalen namens UWV en Jan van Setten als externe spreker, waarbij de focus ligt op competenties en anticiperen op veranderingen in de arbeidsmarkt. Deelnemers maken kennis met de vele mogelijkheden en regelingen voor toekomstig personeel. Het idee daarbij is: durf op een creatieve manier te kijken naar menselijke vermogens. Een manier die vraagt om lef en past bij de dag van vandaag én morgen.

UWV heeft een topondernemer bereid gevonden om bezoekers hierop voor te bereiden en te vertellen hoe menselijk kapitaal ‘op vol vermogen’ wordt verkregen, waardoor werkgevers inzicht krijgen hoe werknemers met een beperking en oudere werknemers een verrijking kunnen zijn voor hun bedrijf.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten