Projecten van UWV vallen in de prijzen

geplaatst op 17 april 2013

UWV heeft deze week de EURES Communications Excellence Award in de wacht gesleept voor het voeren van de beste communicatiecampagne in 2012. Daarnaast is UWV WERKbedrijf deze week als tweede geëindigd in de strijd om de Nederlandse e-learning award. Ook hoorde UWV deze week dat het één van de genomineerden is voor de RBB-Award.


EURES Communications Excellence Award

UWV heeft de Award ontvangen voor het voeren van de beste communicatiecampagne in 2012. UWV promootte de virtuele informatie- en banenbeurs ‘Nordic Working VI’ via sociale media. Nordic Working is een groot evenement dat gericht is op de ondersteuning van Nederlanders die willen werken en wonen in Scandinavië, Finland en IJsland. Dit landelijke evenement wordt jaarlijks georganiseerd door de EURES adviseurs in Noord-Nederland.

Door het gebruik van Facebook en Twitter in de aanloop van het evenement, werden ruim 6.500 belangstellenden bereikt. Voor EURES een bevestiging dat werkzoekenden zich graag oriënteren op mogelijkheden elders in Europa en dat zij hun weg vinden naar de e-dienstverlening.

Nederlandse e-learning award

UWV WERKbedrijf maakte indruk op de jury met het programma ‘WERKbedrijf van de Toekomst’ en wist de tweede plaats in de wacht te slepen in de categorie ‘Smarter Learning’ bij de uitreiking van de Nederlandse e-learning award. In totaal zonden 24 organisaties een promotiefilmpje in met hun e-learning.
Zowel profit als non-profit organisaties die een e-learning maken of ontwikkelen konden meedingen naar de prijs. Als uitgangspunt gold dat producten en/of diensten ontwikkeld moesten zijn voor doelgroepen in Nederland en Vlaanderen. Het programma WERKbedrijf van de Toekomst werd genomineerd en werd uiteindelijk tweede. Nieuwsgierig geworden?

RBB Award

Daarnaast is onlangs bekend geworden dat UWV zich met Werken aan perspectief genomineerd heeft voor de Rijksbrede Benchmark Award. Samen met de twee andere genomineerden, Agentschap NL en de Belastingdienst, strijdt UWV op 20 juni in Driebergen om de award.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten