Kennis en cijfers van UWV gebundeld in nieuwsbrief

geplaatst op 30 december 2013

UWV beschikt over veel kennis en cijfers, op veel verschillende gebieden. Al deze informatie is nu gebundeld in de nieuwe UWV Kennisnieuwsbrief. Met de nieuwsbrief worden belangstellenden maandelijks op de hoogte gebracht van alle nieuwe ontwikkelingen en kennispublicaties van UWV.

De vernieuwde UWV Kennisnieuwsbrief is een samenvoeging van de oude Nieuwsbrief Arbeidsmarktinformatie en de UWV Kennisnieuwsbrief. De nieuwsbrief verschijnt maandelijks en heeft als doel om kenniswerkers, beleidsmedewerkers en onderzoekers buiten en binnen UWV via één kanaal te informeren over ontwikkelingen op alle aspecten van kennis die UWV in huis heeft en over nieuwe kennispublicaties. De nieuwsbrief gaat naar alle huidige 3.800 abonnees van de Nieuwsbrief Arbeidsmarktinformatie en de oude UWV Kennisnieuwsbrief.

Nieuwe vormgeving


De lezers van de voormalige Nieuwsbrief Arbeidsmarktinformatie vinden alle vertrouwde info terug. Om gemakkelijk te kunnen scannen staat boven alle teksten een gekleurde balk die aangeeft welk kennisthema het betreft. Een verklaring van de gebruikte kleuren staat onderin de nieuwsbrief. 


De nieuwsbrief bevat korte teksten die meestal rechtstreeks doorlinken naar de publicatie waar ze over gaan en soms naar een vervolgpagina. Zowel de volledige nieuwsbrief als de afzonderlijke teksten kunnen worden gedeeld via social media (Twitter, Facebook, Linkedin).

Aanmelden

Aanmelden kan via de link in de nieuwsbrief en via links op uwv.nl en werk.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten