Over UWV (Home)

UWV op Twitter

De magazines van UWV

  • UWVMagazine
  • UWV Perspectief
  • NLWerkt voorjaar 2016
  • Werkblad

UWVMagazine

UWVMagazine online gaat in april over de verkorting van de WW-duur en het belang van snelle integratie van vluchtelingen via (vrijwilligers)werk. In het blad UWVMagazine een interview met Tof Thissen, directeur UWV Werkbedrijf. Ook een artikel over Villa Voorschot, een opvanghuis dat vooral tot stand is gekomen dankzij ouders van jongeren met een beperking.

Meer over UWVMagazine

UWV Perspectief

Op de website UWV Perspectief publiceren we continu artikelen voor mensen met een uitkering wegens arbeidsongeschiktheid. In de laatste papieren uitgave van UWV Perspectief (februari 2016) leest u o.a. een artikel over zingeving. Daarnaast een artikel over blindengeleidehond Nikki en een artikel over hoe je aangeeft dat de grens is bereikt en hoe je in dat geval nee zegt.

Meer over UWV Perspectief

NLWerkt

In dit nummer aandacht voor de ontslagroute nieuwe stijl, re-integratie na kanker, de banenafspraak en het doelgroepregister. Daarnaast wordt in een aantal cases voorbeelden gegeven over succesvolle inzet van arbeidsbeperkten bij UMC Utrecht en bij notenbrander Très Bien. Een derde case vertelt meer over de samenwerking met uitzendorganisatie HR Via Care, dat vooral bemiddelt in 50-plussers.

Meer over NLWerkt

Werkblad Magazine

In de laatste editie van Werkblad Magazine geeft loopbaancoach Aaltje Vincent tips voor het houden van een sollicitatiegesprek. 'Het gaat om voorbereiden, voorbereiden, voorbereiden'. Daarnaast artikelen over voor jezelf beginnen, solliciteren met een magazine en het dilemma om te kiezen tussen zekerheid en zelfstandigheid.

Meer over Werkblad Magazine