UWV Werkgeverscongres 2016, Actualiteiten en kennis over werk en sociale zekerheid

27 okt
Datum: 27 oktober 2016 Dit evenement is geweest
Locatie: Ahoy Rotterdam Locatie in Google Maps
Aanvangstijd: 09.00 uur
Prijs: Geen kosten

Bent u HR-professional of vertegenwoordiger van een grote werkgever en wilt u snel op de hoogte worden gebracht van alle belangrijke wet- en regelgeving rond ziekte en ontslag? Overweegt u om eigenrisicodrager te worden? Of wilt u weten hoe u een loonsanctie kunt voorkomen? Dan mag u de kosteloze congressen die UWV dit najaar organiseert niet missen.

We starten met een kort plenair programma, waarin business futurist, psycholoog en ondernemer Bart Götte u in sneltreinvaart meeneemt in de trends en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt van nu. Met tips en handreikingen hoe u daar op kunt inspelen. In verschillende kennissessies wordt u vervolgens bijgepraat over zaken als ontslag tijdens ziekte, arbeidsongeschiktheid en handicap, eigenrisicodragen, het re-integratieverslag en actualiteiten in de sociale zekerheid.
Onze adviseurs op het Ontmoetingsplein staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u kunt er een eigen casus voorleggen. Op het Ontmoetingsplein is er alle ruimte om te netwerken met vakgenoten en met de deskundigen van UWV.

Terugblik 2015

Aanmelden

Aanmelden
Terug naar boven

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten