UWV Werkgeverscongres 2016, Actualiteiten en kennis over werk en sociale zekerheid

07 nov
Datum: 07 november 2016
Locatie: De Meervaart Amsterdam Locatie in Google Maps
Aanvangstijd: 09.00 uur
Prijs: Geen kosten

Bent u HR-professional of vertegenwoordiger van een grote werkgever en wilt u snel op de hoogte worden gebracht van alle belangrijke wet- en regelgeving rond ziekte en ontslag? Overweegt u om eigenrisicodrager te worden? Of wilt u weten hoe u een loonsanctie kunt voorkomen? Dan mag u de kosteloze congressen die UWV dit najaar organiseert niet missen.

We starten met een kort plenair programma, waarin business futurist, psycholoog en ondernemer Bart Götte u in sneltreinvaart meeneemt in de trends en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt van nu. Met tips en handreikingen hoe u daar op kunt inspelen. In verschillende kennissessies wordt u vervolgens bijgepraat over zaken als ontslag tijdens ziekte, arbeidsongeschiktheid en handicap, eigenrisicodragen, het re-integratieverslag en actualiteiten in de sociale zekerheid.
Onze adviseurs op het Ontmoetingsplein staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u kunt er een eigen casus voorleggen. Op het Ontmoetingsplein is er alle ruimte om te netwerken met vakgenoten en met de deskundigen van UWV.

Aanmelden

Aanmelden

Aanmelden

Schrijf u nu in!

Werkgevers

Terugblik 2015

Terug naar boven

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten