Arbeidsjuridisch congres

27 nov
Datum: 27 november 2015 Dit evenement is geweest
Locatie: Beatrixtheater Utrecht Locatie in Google Maps
Aanvangstijd: 08.30 uur
Prijs: 289,-

Wat heeft de Wet werk en zekerheid (Wwz) ons dit eerste jaar gebracht? Bent u nieuwsgierig naar het antwoord? Kom dan op vrijdag 27 november 2015 naar de elfde editie van het Arbeidsjuridisch Congres dat het Instituut voor arbeidsrecht jaarlijks in samenwerking met UWV organiseert.

In het programma staat de werking van de Wwz centraal: wat zijn de eerste ervaringen, werkt het, wat is de laatste stand van zaken? Aan de orde komen onder meer het nieuwe procesrecht in ontslagzaken, de uitwerking in de Ontslagregeling en Regeling UWV ontslagprocedure, de eerste jurisprudentie onder de Wwz, samenloop, de positie van de AOW-gerechtigde en payrolling.

Onder dagvoorzitterschap van Inge Diepman geven gerenommeerde sprekers vanuit verschillende disciplines zoals de wetenschap, rechterlijke macht en advocatuur acte de présence.

Aanmelden

Aanmelden

UWV op Twitter

 • @RooieSpieker We volgen je nu. Je kan een PB sturen. ^VG

  6 u 13 min 29 sec geleden
 • @GerardMarjo Vanwege ruimtegebrek geef ik je via een DM antwoord. ^YZ

  23 u 5 min 58 sec geleden
 • @Serendipitease Heb je recht op een WW-uitkering vanaf april? Dan hoef je geen inkomsten over de maand maart door te geven. ^CS

  23 u 57 min 55 sec geleden
 • @danweerwel Een voorwaarde voor WW is: van laatste 36 weken in 26 gewerkt. Alle voorwaarden WW vind je hier: https://t.co/X4hdcfPwoB ^YZ

  1 dag(en) 21 min 49 sec geleden
Terug naar boven

Heeft u gevonden wat u zocht? Ja Nee, terug naar zoekresultaten

sluiten