Contact met UWV

Bent u werkgever en heeft u een vraag? U kunt ons op de volgende manieren bereiken:

Digitaal via het werkgeversportaal

U kunt uw vragen digitaal aan ons stellen via het werkgeversportaal. Daar staat het formulier Vraag aan UWV. Zodra wij uw vraag hebben ontvangen, krijgt u een ontvangstbevestiging via e-mail. Binnen 2 werkdagen krijgt u antwoord via e-mail of telefoon.
Uw vragen worden via een beveiligd netwerk aan ons gestuurd. Privacygevoelige gegevens zijn hierdoor beschermd. Wij hebben geen algemeen e-mailadres.

Bellen

Telefonisch kunt u ons op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur bereiken via UWV Telefoon Werkgevers: 0900 - 92 95 (€ 0,04 per minuut, met een starttarief van € 0,045, plus uw gebruikelijke belkosten). Als u belt, houd dan uw loonheffingennummer bij de hand. Wij kunnen u dan beter van dienst zijn.
Bent u een zakelijke relatie van UWV, bijvoorbeeld een leverancier? Dan kunt u UWV telefonisch bereiken via 088 - 898 20 10 (tarief afhankelijk van uw telefonieaanbieder).

Post

Heeft u een brief van UWV ontvangen en wilt u hierop reageren? Stuur dan uw reactie naar het adres dat in de brief staat.

Ziektewet

Heeft u een brief die te maken heeft met de Ziektewet? Dan kunt u deze sturen naar ons kantoor in Amsterdam. Het adres is: Uitvoering ZW, Postbus 57015, 1040 CT Amsterdam.

De afdeling Voorzieningen van UWV

Met de Postcodezoeker Voorzieningen vindt u het adres van de afdeling Voorzieningen van UWV in uw regio. U kunt het Excelbestand downloaden op uw computer en dan uw postcode invoeren. Daarna ziet u gelijk het adres van de afdeling Voorzieningen van UWV bij u in de buurt.

Fax

Wij hebben geen algemeen faxnummer.

UWV WerkgeversServicepunt bezoeken

Wilt u advies of heeft u vragen over het werven van personeel? Dan kunt u een afspraak maken met een adviseur. Neem hiervoor contact op met het WerkgeversServicepunt bij u in de buurt.

UWV bezoeken

Langskomen op een van onze kantoren kan alleen op afspraak. Het adres vindt u in de uitnodiging.