Welke cookies wilt u accepteren?

Website verbeteren

Website verbeteren én informatie delen

UWV - Werken aan perspectief
Contact met UWV voor particulieren

Contact met UWV voor particulieren

Bent u werknemer of zelfstandige of heeft u een uitkering? Dan kunt u op de volgende manieren contact opnemen met UWV.

Bellen

UWV Telefoon is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Meer informatie en telefoonnummers vindt u op Bellen.

Adressen UWV-kantoren

Langskomen op een van onze kantoren kan alleen op afspraak. Zoekt u een kantoor bij u in de buurt? Het adres en de routebeschrijving vindt u op Kantoren en adressen.

Werkpleinen

Op werk.nlDeze link gaat naar een externe url vindt u de adressen van de Werkpleinen. Via ‘Mijn berichten’ in de Werkmap kunt u een bericht sturen aan de adviseur werk.

De afdeling Voorzieningen van UWV WERKbedrijf

Met de Postcodezoeker Voorzieningen vindt u het adres van de afdeling Voorzieningen van UWV WERKbedrijf in uw regio. U kunt het Excelbestand downloaden op uw computer en dan uw postcode invoeren. Daarna ziet u gelijk het adres van de afdeling Voorzieningen van UWV WERKbedrijf bij u in de buurt.

Mailen

UWV heeft geen algemeen e-mailadres.

Faxen

UWV heeft geen algemeen faxnummer.

Klacht indienen

Over klachten indienen leest u alles op Klacht indienen.

Bezwaar en beroep

Over bezwaar en beroep leest u alles op Bezwaar en Beroep.

Melden mogelijke fraude

Denkt u dat iemand in uw omgeving fraudeert met een uitkering? Of kent u een bedrijf dat met UWV samenwerkt en heeft u concrete aanwijzingen dat dit bedrijf fraudeert met overheidsgeld of subsidies? Melden kan bij het Centraal Meldpunt Fraude.

Melden vermoeden van niet-integer handelen

UWV vindt het belangrijk dat de medewerkers op een integere manier hun werk doen. Heeft u het vermoeden dat een UWV-medewerker misbruik heeft gemaakt van zijn positie? Dan kunt u dit melden bij het Bureau Integriteit.

Meedenken met UWV

UWV werkt klantgericht en wil daarom weten wat er bij zijn klanten leeft. Daarom is er een cliëntenraad. Wilt u ook meepraten over de dienstverlening van UWV? Dan kunt u lid worden.
U leest erover op www.clientenraad-uwv.nlDeze link gaat naar een externe url. Ook als u alleen een suggestie wilt doen, kunt u bij de cliëntenraad terecht. Daarnaast doen wij regelmatig klantenonderzoek.

Spelregels

Wat verwacht UWV van u? En wat kunt u van UWV verwachten? Dat leest u in de Spelregels.

Inloggen: