Welke cookies wilt u accepteren?

Website verbeteren

Website verbeteren én informatie delen

UWV - Werken aan perspectief
Uw jaaropgaaf

Uw jaaropgaaf

Uw jaaropgaaf staat voor u klaar op Mijn UWV vanaf 9 februari 2014. Als u de laatste betaalspecificatie van uw uitkering per post kreeg, dan krijgt u de jaaropgaaf ook per post. U ontvangt uw jaaropgaaf dan uiterlijk 1 maart 2014. Kreeg u de laatste betaalspecificatie van uw uitkering via Mijn UWV? Dan krijgt u de jaaropgaaf ook via Mijn UWV, en dus niet meer per post.

Over uw jaaropgaaf

In uw jaaropgaaf staat informatie over uw uitkering(en). Ook kunt u zien hoeveel belasting, premies en eventueel bijdrage Zorgverzekeringswet (Zvw) er zijn ingehouden op uw uitkering. Deze informatie geven wij door aan de Belastingdienst. Doet u elektronisch aangifte voor de inkomstenbelasting? Dan heeft de Belastingdienst waarschijnlijk alvast de gegevens van uw jaaropgaaf op uw aangifte ingevuld.

Uitleg bij uw jaaropgaaf

Hier ziet u een voorbeeld van een jaaropgaaf(pdf, 84 kB). Uw eigen jaaropgaaf kan er natuurlijk iets anders uitzien dan dit voorbeeld. Wilt u uitleg over uw jaaropgaaf? Kijk dan op Toelichting jaaropgaaf.

Ontving u in 2013 meer dan 1 uitkering van UWV?

Als u meer dan 1 uitkering kreeg in 2013, controleer dan of al uw uitkeringen op de jaaropgaaf staan. Is dat niet zo, dan ontvangt u van de ontbrekende uitkering(en) 1 of meer aparte jaaropgaven.

Vorige jaaropgaven

Via Mijn UWV kunt u ook uw jaaropgaven van 2006 tot en met het vorige jaar digitaal bekijken en printen. Krijgt u geen jaaropgaven te zien? Neem dan contact met ons op.

Inloggen: