Over UWV (Home)

Komende evenementen

UWV op Twitter

De magazines van UWV

  • UWVMagazine
  • UWV Perspectief
  • NLWerkt voorjaar 2017
  • Werkblad

UWVMagazine

In februari besteden we in UWVMagazine online aandacht voor het voorkomen van schulden en doorwerken na de AOW-leeftijd. In het blad UWVMagazine onder andere drie arbeidsmarktdeskundigen en de grootste politieke partijen aan het woord over de ontwikkeling van flex ten opzichte van vast werk.

Meer over UWVMagazine

UWV Perspectief

Op de website UWV Perspectief publiceren we continu artikelen voor mensen met een uitkering wegens arbeidsongeschiktheid. In de laatste papieren uitgave van UWV Perspectief (oktober 2016) leest u o.a. over depressie in de familie, werkgevers over de filosofie van hun sociale aannamebeleid en verslagen van herbeoordelingsgesprekken bij de verzekeringsarts.

Meer over UWV Perspectief

NLWerkt

In dit nummer aandacht voor het vinden van goede mensen. Drie recruiters vertellen hoe zij dit aanpakken. Ook wordt uitgelegd wat WerkgeversServicepunten voor werkgevers kunnen betekenen. In het dossier aandacht voor het voorkomen van problemen bij re-integratie. Daarnaast wordt in een drietal cases gekeken hoe werkgevers omgaan met participatiebanen, de doelgroep 40-plus en een aantal Java-developers die via het volgen van bijscholing weer worden klaargestoomd voor de arbeidsmarkt.

Meer over NLWerkt

Werkblad Magazine

In de laatste editie van Werkblad Magazine artikelen over de inzet van Twitter, deelnemers die elkaar helpen via het netwerk Walk & Talk en grensoverschrijdend werk zoeken.

Meer over Werkblad Magazine